HR-adviseur 

32-36 uur

Je HR kennis en ervaring inzetten bij een maatschappelijke organisatie die strijdt voor gelijke kansen? Word HR-adviseur bij JINC en vergroot onze impact. 

Dit ga je doen

Als HR-adviseur bij JINC ben je breed inzetbaar. Samen met de andere HR-adviseur ondersteun en adviseer je de organisatie binnen het volledige HR werkveld. Als businesspartner voor de projectleiders en vestigingsmanagers in jouw regio adviseer je hen op het gebied van welzijn, leiderschap, leren & ontwikkelen en natuurlijk in-, door- en uitstroom. Samen zet je de operationele uitdagingen om naar concrete oplossingen die passen binnen onze visie, waarden en meerjarenstrategie. Je versterkt onze leidinggevenden in hun leiderschap vaardigheden en HR verantwoordelijkheid.

Als HR-team initieer en realiseer je nieuwe HR initiatieven om JINC nog beter te maken. Samen zorg je voor informatie- en kennisoverdracht in de organisatie en voor de salarisverwerking. Je leidinggevende is Nina, onze nieuwe teamleider HR.

Je bent inhoudelijk betrokken bij verschillende projecten uit het jaarplan. De komende maanden richten we ons op het ondersteunen en ontwikkelen van onze JINC’ers zodat we de juiste mensen op de juiste plek hebben en houden. Daarnaast staat ook functiedifferentiatie en arbeidsmarktcommunicatie op de planning.

Wie zijn wij en hoe werken wij samen

Als HR-adviseur kom je te werken in een gedreven team van HR-professionals. We werken deels vanuit huis en daarom beginnen we iedere ochtend met een gezamenlijke dagstart. Omdat afronden minstens zo belangrijk is hebben we ook een gezamenlijke afsluiting. Wanneer we op kantoor werken, dan zijn we vaak in Amsterdam te vinden, maar we wijken ook regelmatig uit naar een andere JINC-stad.
 

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

Je 160+ nieuwe JINC-collega’s zijn gedreven, gemotiveerd en houden van verbinden en samenwerken. Bovendien zijn we intrinsiek gemotiveerd in ons streven een inclusieve organisatie te zijn en blijven. Niet omdat het ons efficiënter maakt of omdat het leuk staat in een vacaturetekst, maar omdat het is wie wij zijn.  

Dit neem je mee

  • Je hebt brede HR kennis en minimaal twee jaar HR-advies ervaring;
  • Je adviseert graag over verschillende HR vraagstukken;
  • Je combineert lef met integriteit en zorgvuldigheid;
  • Je kijkt naar het grotere plaatje maar bent ook hands-on;
  • Ervaring met HRM en Payroll van AFAS is welkom;
  • Je zet je graag in voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt - ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.

En dit krijg je van ons

 

  • Een impactvolle baan in een inclusieve organisatie met de mogelijkheid om hybride te werken;
  • Een startsalaris van € 3.000 tot maximaal € 3.600 bruto p.m. bij 36 uur. Dit is exclusief vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,4%) en verschillende vergoedingen. JINC volgt de cao Sociaal Werk;
  • Een goed pensioen bij PFZW.
  • Je vakantiegeld en eindejaarsuitkering kun je flexibel uit laten keren in de vorm van extra verlof, een opleiding of extra salaris. Dit is ons Individueel Keuzebudget.
  • We vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit en dat je alle middelen hebt om je werk met plezier te kunnen doen. Daarom krijg je ondersteuning bij je ontwikkeling zodat je kunt blijven groeien. Daarnaast heb je toegang tot diverse trainingen o.a. via GoodHabitz.
  • Je krijgt bovendien een loopbaanbudget tot je beschikking.
  • Je start met een jaarcontract. Maar we gaan graag voor langere tijd het avontuur met je aan.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop rechts van deze pagina.

We kunnen helaas geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.
 

De eerste selectieronde bestaat uit een telefonisch interview en een casus. Daarna volgen gesprekken op kantoor. We vragen je ook om enkele referenties.


 

Meer weten over de functie? Neem contact met ons op



Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met het HR-team

Een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist voor alle functies bij JINC. De kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over JINC

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 160 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam - Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Vacature

Acties