Assistent Controller

32-36 uur, start z.s.m.

Een boeiende en zelfstandige functie waarbij je impact maakt op het gebied van finance voor een maatschappelijk doel. 

Dit ga je doen

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie in AFAS Profit. Denk hierbij aan het beheren van de partner-, subsidie- en urenadministratie. Kloppen alle boekingen van de inkoopfacturen? Zijn alle verkoopfacturen en/of aanmaningen op tijd verzonden? Daarnaast ga je aan de gang met het opstellen van begrotingen en managementrapportages en maak je samen met je collega's het jaarverslag. Verder draag je bij aan de opzet, werking en optimalisering van de Administratie Organisatie (AO) en Interne Controle (IC). 

Als gezicht van de afdeling heb je contact met collega’s en beantwoord je de vragen van relaties en collega’s. Daarnaast maak je in Excel de juiste overzichten en geef je advies over de voortgang van de begroting m.b.t. de projecten op Vestigingsniveau. Klopt er iets niet? Dan zoek je graag uit hoe het zit en bedenk je meteen hoe het beter kan zodat je de begroting blijft bewaken.

 

Wie zijn wij

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap. 

Binnen team Finance ben je onderdeel van een klein team van 3 fte. Je directe collega's zijn je Teamleider en je naaste collega. Binnen het team wordt er zowel op locatie gewerkt (donderdag is de vaste teamdag in Amsterdam), maar ook vanuit huis of vanuit een andere vestiging in het land. Team Finance is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering en bestaat verder uit de stafteams HR, ICT & Digitalisering, Projectmanagement, Ondersteuning en Marketing & Communicatie, in totaal 21 fte. 

Je 200+ nieuwe JINC-collega’s zijn gedreven, gemotiveerd en houden van verbinden en samenwerken. Bovendien zijn we intrinsiek gemotiveerd in ons streven een inclusieve organisatie te zijn en blijven. Niet omdat het ons efficiënter maakt of omdat het leuk staat in een vacaturetekst, maar omdat het is wie wij zijn.    

Dit neem je mee

 • Je hebt een financiële opleiding afgerond en/of een aantal jaren ervaring als Assistent Controller. 
 • Je krijgt energie om als Sparringpartner je standpunten over te brengen bij je stakeholders.
 • Je bent cijfermatig sterk, kan prioriteiten stellen, werkt nauwkeurig en denkt graag mee bij verschillende projecten qua financiële impact.
 • Je bent digitaal vaardig, weet binnen Excel je weg goed te vinden en maakt je nieuwe softwareprogramma’s snel eigen (we werken met AFAS Profit en InSite). Daarnaast is Power BI kennis een pré.
 • Je wil je graag inzetten voor een maatschappij waarin ieder kind kansen krijgt - ongeacht hun sociaaleconomische of culturele achtergrond.

En dit krijg je van ons

 • Een impactvolle baan in een inclusieve organisatie.
 • Je krijgt alle kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij bieden een breed scala aan trainingen en er staat een loopbaanbudget tot je beschikking om jouw groei te stimuleren.
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 7 (€ 2.910, - tot maximaal € 3.278, - bruto per maand op basis van 36 uur). Daarnaast zorgen we goed voor je toekomst met een uitstekend pensioenplan.
 • Als kers op de taart ontvang je een individueel keuzebudget ter waarde van 17% van je brutosalaris, dat je naar eigen inzicht kunt inzetten. Of je nu kiest voor extra verlof, een opleiding, of een welverdiende salarisboost, de keuze is aan jou.
 • We starten met een jaarcontract met intentie om voor langere tijd met elkaar het avontuur aan te gaan.
 • Een flexibel rooster in een functie waarmee je leerzame ervaring opdoet op het gebied van Finance.
 • Een informele en warme sfeer met een geweldig team.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop rechts van deze pagina.

We kunnen helaas geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.

De eerste selectieronde bestaat uit een telefonisch interview. Daarna volgen gesprekken op kantoor en een casus.


 

Meer weten over de functie? Neem contact met ons op

Acties