Administratief medewerker / Projectassistent Brabant

 16 uur - Startdatum in overleg

Ben jij iemand die grote verantwoording voelt voor de juiste verwerking van administratieve taken, deel jij graag je eigen agenda in en lijkt het jou leuk om een coördinerende rol te hebben rondom facilitaire taken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Dit ga je doen

Als projectassistent ben je de rechterhand van onze projectmedewerkers bij het organiseren van de Bliksemstages en Sollicitatietrainingen voor de jongeren in Helmond en Eindhoven. Je zorgt dat de vrijwilligers van bedrijven en de betrokken docenten de juiste informatie krijgen. Je vindt een professionele uitstraling belangrijk, denkt graag mee over hoe het beter kan en uiteraard check je altijd of alle details kloppen.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je komt binnen, pakt koffie, en terwijl je bijpraat met collega’s zorg je ervoor dat alle trainers de juiste informatie ontvangen voor de briefing van een project en voor een goede administratieve afhandeling. Dan pak je de telefoon en bel je een van onze aangesloten trainers of bedrijven, bijvoorbeeld om een briefing te geven of juist te evalueren hoe een project is verlopen. Je opent je laptop en mailt bevestigingen, herinneringen en evaluaties naar bedrijven en scholen. Tot een van je collega’s je roept om ad hoc bij te springen bij het organiseren van een bijeenkomst. Daarna werk je ons CRM systeem bij en je bedenkt ter plekke een betere manier om de gegevens te verwerken.

Dit neem je mee

 • Je bent proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken of op mensen af te stappen.
 • Je kunt goed overweg met MS Word, Excel en PowerPoint.
 • Je woont in de regio Brabant en/of je weet je weg goed te vinden. 
 • Je bent bezig met een Mbo/Hbo opleiding of je hebt al een opleiding afgerond.

 

En dit krijg je van ons

 • Een afwisselende baan van 16 uur per week in de non-profit sector met de mogelijkheid om meer uren te gaan werken.
 • Een salaris van € 14,00 bruto per uur (conform de CAO Sociaal Werk), plus een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,4%.
 • Flexibiliteit in werkdagen en -uren. 
 • De kans om allerlei vaardigheden op te doen én een uniek netwerk op te bouwen bij bedrijven in jouw stad.
 • Een tijdelijk contract met intentie om voor langere tijd met elkaar het avontuur aan te gaan.
 • Een informele en warme sfeer met een geweldig team.


Als projectmedewerker ben ik de schakel tussen scholen en de leerlingen enerzijds, en bedrijven en de vrijwilligers anderzijds. Dat proces in goede banen leiden, maakt mijn werk elke dag waardevol.

Emma - Projectmedewerker

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop rechts van deze pagina.

We kunnen helaas geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.

De eerste selectieronde bestaat uit een telefonisch interview en een casus. Daarna volgen gesprekken op kantoor. 


 

Meer weten over de functie? Neem contact met ons op

Acties