Projectleider Enschede (Arnhem)

32 - 36 uur, startdatum in overleg

Bij JINC vinden wij het belangrijk dat ieder kind in Nederland dezelfde kansen krijgt. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap. 

Als projectleider strijd jij mee voor een maatschappij waarin je achtergrond je toekomst niet bepaald. Jij vergroot onze impact door via onze projecten honderden kinderen, scholen en bedrijven met elkaar te verbinden.

Dit ga je doen

Als projectleider bij JINC neem jij beslissingen vanuit je strategisch inzicht en ben je hét aanspreekpunt. Jij bent ondernemend, commercieel en houdt goed overzicht. Samen met projectmedewerker(s) ben je verantwoordelijk voor het behalen van resultaat. Daarbij houd je altijd de vooraf gestelde doelen op het gebied van bijvoorbeeld budget, doorlooptijd en te bereiken leerlingaantallen nauwlettend in de gaten. Jij wordt niet verlegen van zwaardere gesprekspartners met bedrijven, scholen en ambtenaren bij gemeente.

Vanuit ons kantoor in Arnhem organiseren wij onze activiteiten in Arnhem, Nijmegen én Enschede. Jouw werk heeft als zwaartepunt Enschede, maar je bent ook betrokken in de andere steden. Vanuit jouw expertise en ervaring denk je mee over de koers van JINC in algemene zin en over de ontwikkeling van jouw project(en). Jij gaat voor 32 - 36 uur per week aan de slag en werkt hybride.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je start je maandag op school: het is de eerste dag van een nieuw project. Je evalueert met de decaan en de schooldirecteur. Op kantoor verwerk je de feedback en analyseer je deze voor de volgende bijeenkomst. In de middag praat je bij met de projectmedewerkers om de voortgang te bespreken en koppelt deze terug naar de subsidient. Je sluit de dag af met een afspraak bij een IT-bedrijf. Ze hebben deelgenomen aan het project Bliksemstage en willen graag partner worden. Daar ga jij natuurlijk voor zorgen!

Het gaat, kortom, om een uitdagende baan waarin je verantwoordelijk bent voor een impactvolle uitvoer van de projecten in 3 steden met Enschede als zwaartepunt. Je krijgt energie van het boeken van resultaten en projectmanagement.

Dit neem je mee

 • Je bent ondernemend en hebt gevoel voor politieke verhoudingen.
 • Je bent een ervaren projectleider en een gedegen persoonlijkheid met leiderschapskwaliteiten.
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met het opzetten, structureren en opschalen van projecten.
 • Je hebt commerciële ervaring en bent ambitieus; je denkt graag in kansen.
 • Je legt verbindingen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. 
 • Je woont in (de omgeving van) Enschede of Arnhem en vindt reizen geen probleem.

En dit krijg je van ons

 • Een baan met impact in een inclusieve organisatie. Je bent onderdeel van een gedreven team met veel groeiambities.
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling door middel van diverse trainingen, zoals gesprekstechnieken, time management en acquisitie. Je hebt daarnaast een loopbaanbudget tot je beschikking. 
 • JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 9. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bedraagt jouw bruto maandsalaris € 3.015 tot € 3.777 bruto o.b.v. 36 uur per week en een goed pensioen.
 • Je krijgt een individuele keuzebudget van 17% van je brutosalaris (o.a. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). Dit budget kan worden ingezet in de vorm van extra verlof, een opleiding of extra salaris. 
 • Je start met een jaarcontract. Maar we gaan graag voor langere tijd het avontuur met je aan.

Enthousiast?

Kan je niet wachten om je steentje bij te dragen aan de missie van JINC? Solliciteer zo snel mogelijk via de actieknop rechts van deze pagina.

We kunnen helaas geen sollicitaties beoordelen die op andere manieren bij ons binnenkomen dan via ons sollicitatieportaal.

We sluiten de vacature op 19 december 2022. 

De eerste selectieronde bestaat uit een telefonisch interview en een casus. Daarna volgen gesprekken op kantoor.

 


 

Meer weten over de functie? Neem contact met ons op


 

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met het HR-team

Een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist voor alle functies bij JINC. De kosten hiervoor worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over JINC

Bij JINC vinden we dat elk kind een eerlijke kans verdient. Voor kinderen die opgroeien in een omgeving met minder rolmodellen is het echter moeilijk om een goede start op de arbeidsmarkt te maken. Daarom helpen wij jongeren van 8 tot 16 jaar met een beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap.

JINC is een landelijke non-profit organisatie met ruim 160 medewerkers. Zo’n 1300 bedrijven maken onze projecten mogelijk met (financiële) ondersteuning en het vrijwillig beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld als trainer of coach. Zo bereiken we jaarlijks ruim 65.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam - Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Vacature

Acties